Behaal de hoogste prestaties van uw bewegingssysteem met onze nieuwste motion control technologieën

 

ACS New products

ECMsa: als een enkel-assige toepassing hoge precisie vereist tegen een voordelige prijs, dan is er nu een oplossing. De compacte, single-box ECMsa-motion controller en aandrijfoplossing is voorzien van universele motion control technologie en kan worden geconfigureerd om tot 150 Vdc (voedingsspanning) en 15/30A stroomuitgang te leveren.

IDMsa: de nieuwe enkel-assige DS402 EtherCAT-Servo aandrijving biedt alle EtherCAT-gebruikers  mogelijkheden voor motion controlsystemen op nanometerniveau. Met de Intelligent Drive Module-serie kunnen geavanceerde servobesturingsalgoritmen gebruikt worden om veeleisende motion control-uitdagingen te realiseren.

UDMsa: het SPiiPlus-platform verwelkomt de eerste speciale enkel-assige universele motion control module: de UDMsa. De UDMsa motion controller ondersteunt tot 150 Vdc (voedingsspanning) en 15/30A stroomuitgang en is speciaal ontwikkeld om toegepast te worden binnen het SPiiPLUS EtherCAT netwerk systeem.

De nieuwe SPiiPlus MMI Application Studio

Verbeter de prestaties van uw motion control systeem met de nieuwste technologieën van ACS Motion Control. We zijn verheugd om veel nieuwe producten en technologieën van ACS Motion Control te introduceren om uw motion control-systeem naar een hoger niveau te tillen. Deze producten worden ondersteund door de nieuwste versie van de SPiiPlus ADK Suite, die alle tools, software en interfaces integreert die nodig zijn om zeer geavanceerde motion control applicatie te ontwikkelen. Naast de ondersteuning van de nieuwste producten, biedt SPiiPlus ADK Suite v3.10 één gemeenschappelijke set tools die werkt met al onze motion controllers, drives, drive-interfaces, input/output (I/O)-modules en meer.

Ontdek de nieuwe mogelijkheden

LearningBoost: met dit krachtige machine learning-algoritme kunnen nog betere prestaties van het motion control systeem bereikt worden dan voorheen mogelijk was met de gebruikelijke servo-algoritmen. Dit nieuwe, ultramoderne algoritme compenseert storingen buiten de servobandbreedte, evenals storingen binnen de bandbreedte van het servo systeem

Non-Linear Control: deze nieuwe set besturingsalgoritmen is ontworpen om de insteltijd te verbeteren, overshoot te verminderen en de algehele bewegingsprestaties in hoog dynamische motion applicaties te verbeteren

SmoothPath: ideaal voor twee- tot vijfassige CAD/CAM-gegenereerde polyline-bewegingsprofielen. Dit  intelligente path-smoothing algoritme elimineert de jerk  en daarmee de schok veroorzaakt door bochten. Het verbetert ook de constante snelheid rimpel en kan de productie capaciteit met 30 procent of meer verhogen. U kunt SmoothPath implementeren met behulp van native G-code of de ACSPL+ programmeertaal.

Local Coordinate Systems: definieer machine- en lokale coördinatensystemen met behulp van G-code en ACSPL+ extensies en vereenvoudig de verwerking van geneste onderdelen op vlakke en 3D-werkstukken.

Diagnostics and Preventive Maintenance: gebruik de nieuwste ACSPL+-extensies, die bedoeld zijn om het ontwerp en de implementatie van host applicatie functies te vereenvoudigen, om storingen te bewaken, te voorspellen en te voorkomen en om de machineprestaties te beheren en te verbeteren.

Application Protection Improvements: bescherming en beveiliging van de applicatie-IP-programmacode is van onschatbare waarde op controllerniveau en kan gerealiseerd worden met behulp van de nieuwste beveiligingsfuncties. Met “user-level gated access” wordt gezorgd voor het verkrijgen van de juiste toegang voor ontwikkelaars, controletechnici en servicetechnici

Matrix-operaties: nieuwe uitbreidingen van realtime lineaire algebra-matrixfuncties bieden oplossingen voor complexe kinematica en data processing. Dit verminderd complexiteit en ontwikkelinspanningen in parallelle en seriële kinematische actuatortoepassingen.

Auto tuning: de slimmere autotuning-functie, gecombineerd met de nieuwe Frequency Response Function (FRF)-analyser, biedt een geïntegreerde oplossing om de tuning te vereenvoudigen en motion control prestaties, bandbreedte en stabiliteit te maximaliseren.

3D-Scope: visualiseer en optimaliseer beweging en analyseer gegevens in 3D om de ontwikkeling in pick-and-place, 3D-inspectie, metrologie, laserverwerking en additieve manufacturing toepassingen te analyseren en te optimaliseren.

Verbeteringen in de FRF-analyser: met deze functie kunt u frequentie analyse metingen uitvoeren in seconden in plaats van minuten. Gebruik nieuwe excitatiemethoden, bijvoorbeeld witte ruis, chirp en door de gebruiker gedefinieerde excitatiemethode, om een optimale nauwkeurigheid en kwaliteit van de metingen te bereiken. Een geïntegreerde autotuning-functie biedt vereenvoudigde gebruikerstools, gecombineerd met geavanceerde servo tuning mogelijkheden.

FRF Analyzer Library: maak gebruik van de krachtigste frequentie respons analyser en ontwerptools in uw motion applicatie met behulp van onze nieuwe FRF-bibliotheek. Creëer motion system stability heat maps van het motion control systeem en zelfdiagnosetools voor service op afstand en field service. U kunt de FRF-bibliotheek ook met MATLAB ook gebruiken om zeer geavanceerde analyseprocedures voor motion control systemen te ontwikkelen.

Linux Library: ontwikkel op Linux gebaseerde hostapplicaties voor machinebesturing met behulp van het geïntegreerde simulatiepakket om uw ontwikkeling en testen zonder directe hardware. De Linux-bibliotheek ondersteunt Debian- en Fedora-distributie, evenals Visual Studio en Eclipse IDE voor snelle een ontwikkeling.

Meer leren over de SPiiPlus ADK Suite v3.10

De nieuwe SPiiPlus ADK Suite ondersteunt elk ACS Motion Control product en productserie. Download het vandaag nog om de bewegingsprestaties van uw machine te verbeteren en de ontwikkeling van uw volgende generatie machines te starten. Onze SPiiPlus ADK Suite is gratis te downloaden en bevat:

  • MMI Application Studio
  • Motion Controller Simulator
  • Application programming interface libraries
  • Training videos, software voorbeelden en training presentaties
  • Application notes
  • EtherCAT kwalificatierapporten
  • Product datasheets, handleidingen
  • Driver software

Als u aanvullende informatie nodig heeft over een van onze nieuwe producten, functies of mogelijkheden, download dan hier onze SPiiPlus ADK Suite v3.10 release notes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief