Dialog Control Systems

De B-PRIMIS DC-Dialog Control System serie is een
combinatie van een industriële CODESYS-PLC met een HMI terminal voor veelzijdige industriële automatiseringstoepassingen.

De B-PRIMIS DC-Dialog Control System serie omvat de B-PRIMIS DC-PRO en de B-PRIMIS DC-PRIME. De B-PRIMIS DC-PRO is een resistief aanrakingsscherm in de afmeting 4,3”, 7”, 10,1” of 15,6”. De B-PRIMIS DC-PRIME is een frameloos capacitief aanrakingsscherm van 7”, 10,1” of 15,6”. Verder bezitten alle Dialog Control Systems een B-FORTIS CC-Slim geïntegreerde flexibel programmeerbare unit.

Standaard bezitten de Dialog Control Systems Ethernet communicatie interfaces en zijn uitbreid baar met meerdere communicatie interfaces waaronder: Ethernet, CAN Bus en RS232/485. Daarnaast hebben de units Ethernet TCP en het EtherCAT master communicatie protocol. Als optie kan dit worden uitgebreid met Modbus RTU M/S, Modbus TCP M/S, SNMP, OPCuA, J1939, PROFINET, BACnet. Voor visualisatie kan er gebruik gemaakt worden van de CODESYS Web en Target Visu (VNC Client). Verder zijn er afhankelijk van de unit verschillende digitale en analoge I/O’s aanwezig op de unit. Daarbij kunnen de units eenvoudig worden gecombineerd met andere besturingscomponenten zoals de gestandaardiseerde Berghof MC of het ET systeem.