Amer Transaxle MRP4D

Transaxles

De AMER MRP4D transaxle is een robuuste differentieelmotor, op basis van de MRP4 motor/gear combinatie. Ten opzichte van de MRP9D heeft deze een lagere overbrenging en loopt dus sneller. De unit is zeer goed overbelastbaar en bestand tegen schokken. Naar wens is een onderbouwplaat op maat inclusief lagering leverbaar. De lagerblokken zijn ook los verkrijgbaar. De uitgaande assen kunnen naar keuze worden uitgevoerd met spiebaan, spline, stiftgat of holle insteekas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. De MRP4D kan verder op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mechanisch zijn o.a. lengte, as- en flensafmetingen, coatings, materiaalkeuze en optionele remmen mogelijk. Elektrisch kunnen aansluitkabels, temperatuursensor, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens uitgevoerd worden.

Uitvoering
Met PMDC of BLDC motor
Overbrengingsverhouding
16:1
Vermogen
60-800W
Aansluiting
Via kabel of schroefterminal
Opties
Rem (24Vdc), encoder, temperatuursensor

Datasheets
  • MRP4DS_400W
  • MRP4DS_600W
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?