Actuator AL-3M

Actuatoren

De AL-3M is de actuator die geen afbreuk doet aan het ontwerp van uw machine. Door het slanke design met een diameter van slechts 50mm misstaat deze unit niet in uw applicatie. De unit is voorzien van aluminium stang en kan worden geleverd met beschermingsklasse IP44 en voorzien van 12/24/36V motor. Daarnaast is de unit voorzien van instelbare eindschakelaars. De unit is volledig van metaal en afhankelijk van toepassing uit te voeren met klant specifieke wensen. Optioneel is de unit uitvoerbaar met encoder.

DC Motors
12/24/36 V
Instelbare eindschakelaars
Max thrust Push/Pull
3000N
Slaglengte
50-300mm
Standard protection
IP44
Inschakelduur
S3 10% gebaseerd op 10 min.
Operating temperature
-10C° +60C°
Aluminium stang
Opties
Encoder RVS stang Verhoogde IP beschermingsklasse Klantspecifieke aanpassing slaglengten Verschillende achter/voorzijde montage methodes mogelijk

Datasheets
  • Product datasheet AL-3M
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?