BX6

Heavy duty balgkoppelingen (10.000-100.000Nm)

De BX6 heavy duty balgkoppeling is zeer geschikt om hoog koppel over te brengen. Daarnaast heeft de BX6 een compact design en is eenvoudig te (de)monteren. Deze industrie koppeling is torsie stijf en door het gebruik van een frictie klemverbinding absoluut spelingvrij. Dankzij de geforceerd gevormde balgvorm kan het element tegelijkertijd zowel laterale, axiale en angulaire uitlijnfouten opvangen. Zolang deze niet buiten het maximale gebied vallen, zal er geen metaalmoeheid in het balgmateriaal optreden en is de Heavy Duty balgkoppeling volkomen vrij van slijtage. Deze industrie koppeling kan overal worden toegepast waar precisie transmissie nodig is. Neem voor specifieke vragen over balgkoppeling of andere industrie koppelingen contact op met VARIODRIVE.

Uitvoering
Balgkoppeling met conische klemnaaf
Nom. Koppel
10-100.000 Nm
Snelheid
tot 10.000 rpm
Temperatuur bereik
-40 tot +300 oC
Materiaal balg
RVS
Materiaal naaf
Staal
Piekbelasting
Tot 1,5x nom. Koppel
Speling
Geen
Service-life
Geen service
Optioneel
ATEX, Clean room versie

Datasheets
  • ATEX instructies
  • Datasheet BX6
Manuals
  • Manual BK/MK koppelingen
BX6 drawing
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?