Positioneertafel type TE

Precisie spindel tafels

De lichtgewicht, lage profiel en compacte positioneringstafel type TE van IKO geleverd door VARIODRIVE is vervaardigd van een aluminiumlegering met een looptafel gemonteerd in een U-vormig bed.

De massa van de hele tafel is teruggebracht tot ongeveer 40% van TU serie. Een lage dwarsdoorsnedehoogte (26 mm voor TE50B, 33 mm voor TE60B en 46 mm voor TE86B). Bovendien kunnen diverse sensoren direct gemonteerd worden op de positioneringstafel.

Onderhoudswerkzaamheden zoals nasmeren met vet voor de kogelomloopspindels en lineaire geleiders kunnen aanzienlijk worden verminderd door het toepassen van het smeeronderdeel “C-Lube” geïmpregneerd met smeermiddel.

De positioneertafel kan worden gekozen met verschillende hoogte loopwagens, één of twee loopwagens, in-line of parallelle motor montage en verschillende afdekmogelijkheden.

Max. slaglengte
max. 800 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±2 µm
Max. belasting verticaal
175 kg
Max. snelheid
max 1.860 mm/sec
Max. acceleratie
3 m/s2
Max. belasting horizontaal
45 kg
Backlash
0,005 mm
Positioneer nauwkeurigheid
0,036 - 0,065 mm
Spindelspoed
4, 5, 8, 10, 20 mm
Materiaal
Aluminium
Bescherm cover
geen
Opties
Motor in-line of parallel, limit en homing sensoren

Datasheets
  • Datasheet TE
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?