APC

Flensmontage

De APEX APC serie is een heavy-duty planetaire vertragingskast voorzien van schuine vertanding. Door het innovatieve design wordt een compacte, lichte vertragingskast verkregen met hoog rendement en lage spelingsklasse. De reductor behuizing is zwart gelakt staal en heeft een uitgaande aluminium flens voorzien van stalen uitgaande as, met curvic plate flens.

Type reductor
Recht planetair
Nominale koppel
95 Nm - 17,275 Nm
Nominale toerental
1000-5000 rpm
Overbrengverhouding
1-traps
4 / 5,5
2-traps
16 / 20 / 22 / 27.5 / 28 / 38,5 / 40 / 55
3-traps
64 / 88 / 100 / 110 / 140 / 154 / 160 / 200 / 220 / 280 / 400
Speling
1-traps
≤ 1 arcmin
2-traps
≤ 2 arcmin
3-traps
≤ 3 arcmin
Rendement
1-traps
≥ 97%
2-traps
≥ 94%
3-traps
≥ 92%
Uitvoering
Stalen behuizing, ALU adapterplaat

Datasheets
  • Brochure: Brochure APC.pdf
Manuals
  • Gebruikershandleiding
  • Aanbouwinstructie ENG
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Manuals
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?