AFH

Planetair

De APEX AFH serie is een high torque (tot 3800Nm) planetaire vertragingskast voorzien van schuine vertanding. Door het innovatieve design wordt een compacte, lichte vertragingskast verkregen met hoog rendement en lage spelingsklasse. De reductor behuizing is zwart gelakt staal en heeft een uitgaande aluminium flens voorzien van stalen as en kan worden voorzien van spie of spline (DIN5480).
Eenvoudige montage
Laag geluidsniveau
Compacte bouw

Type reductor
Recht planetair
Nominale koppel
24 Nm - 4,425 Nm
Nominale toerental
2100-5000 rpm
Overbrengverhouding
1-traps
3 / 4 / 5 / 7 / 10
2-traps
16 / 20 / 25/ 28 / 35 / 40 / 50 / 70 / 100
Speling
1-traps
≤ 1 arcmin / ≤ 2 arcmin
2-traps
 ≤ 2 arcmin / ≤ 3 arcmin
Rendement
1-traps
≥ 97%
2-traps
≥ 94%
Uitvoering
RVS behuizing, ALU adapterplaat

Datasheets
  • Brochure AFH
Manuals
  • Gebruikershandleiding
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?