KF-S1

Haakse Hypoïde

De APEX KF-S1 serie is een stalen haakse planetaire vertragingskast voorzien van kegelwiel spiraal vertanding. De vertanding rolt over elkaar waardoor het rendement hoog is. In een enkele trap kan van 3:1 tot reductie 10:1 vertraagd worden. In verband met de mogelijk hoge dynamica is aan de ingaande zijde een motor as lengte compensatie geïntegreerd.

Een bijzonder kenmerk van deze nieuwe serie reductoren is dat de draairichting van de uitgaande as ten opzichte van de motor as niet omgedraaid wordt, wat bij andere merken wel het geval is.

Eenvoudige montage
Laag geluidsniveau

Overbrengverhouding
1-traps
3 / 4 / 5 / 7 / 10
2-traps
15 / 16 / 20 / 25 / 30 / 35 / 40 / 50 / 70 / 100
Hoog rendement
1-traps
≥ 96%
2-traps
≥ 94%
Spelingarm
≤ 3 arcmin
Nominale koppels
18 Nm – 1600 Nm
Bouwgrootte
KF060 / KF075 / KF100 / KF140 / KF180 / KF210 / KF240

Datasheets
  • Datasheet K-series
Manuals
  • Aanbouwinstructie NL
  • Aanbouwinstructie ENG
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Manuals
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?