AFHK

Haakse Hypoïde

De APEX AFHK serie is een High torque haakse hypoïde tandwielkast voorzien van schuine vertanding. Deze reductor is speciaal ontworpen voor continue bedrijf (S1) of cyclisch bedrijf (S5). De behuizing is gemaakt van staal en voorzien van een aluminium zwart geanodiseerde motor adapterplaat. De stalen uitgaande as kan met of zonder spie, met spline (DIN5480) of holle as worden uitgevoerd.

Eenvoudige montage
Laag geluidsniveau

Type reductor
haakse hypoïde
Nominale koppel
1,975 Nm - 4,285 Nm
Nominale toerental
5500 rpm
Overbrengverhouding
4-traps
1,225 / 1,400 / 1,750 / 2,000 / 2,800 / 3,500 / 5,000 / 7,000 / 10,000
Speling
4-traps
≤ 2 arcmin
Rendement
4-traps
≥ 90%
Uitvoering
Stalen behuizing, ALU adapterplaat

Datasheets
  • Datasheet AFH-AFHK Series
Manuals
  • Gebruikershandleiding
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?