SDMnt

Universal Drive Modules

De SDMnt is een serie EtherCAT-modules met open-loop stappenmotoraandrijvingen die specifiek zijn ontworpen om de behoefte aan economische oplossingen voor machines met veel stappenmotoren die werken als onderdeel van een EtherCAT-netwerk. De SDMnt is verkrijgbaar in versies met 4 en 8 assen, met of zonder ingebouwde motorvoeding.

Elke unit bevat een bipolaire aandrijving met maximaal 40Vdc, 3A. Alle andere drives zijn unipolair met maximaal 40Vdc, 3A. De gewenste stroom is individueel programmeerbaar voor elke aandrijving en in te stellen op de volgende waarde: 1A, 1.5A, 2A en 3A. De stap resolutie is individueel programmeerbaar voor elke aandrijving en kan worden ingesteld op de volgende niveaus: volledige stap, 1/2, 1/4, 1/8 en 1/16 stap. De SDMnt bevat twee sets Pulse / Dir-ingangen en twee sets Pulse / Dir-uitgangen voor Master-Slave-werking. Er zijn 6 & 6 inputs en outputs voor algemeen gebruik. Modules met 40Vdc, 240W ingebouwde motorvoeding worden gevoed door 110Vac tot 230Vac.

Voedingsspanning
12-80 VDC
Nominale stroom
2,5-10 A sin. Peak
Piek stroom
5-20 A sin. Peak
Aantal assen per module
4 of 8
Motor type support
Stepper
Feedback
-
Fieldbus opties
EtherCAT
Safety opties
-
Behuizing
Kunststof IP20
I/O
4DI, 4DO, 2AI, 1AO
Programmeren
-
Remweerstand
Extern

Datasheets
  • SDMnt-datasheet
Manuals
  • SDMnt-Manual
Software
  • MMI Application Studio
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Software
  • Datasheets
  • Manuals
  • Software
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?