CMxa

Control modules

De SPiiPlusCMxa is een moderne lijn van EtherCAT master motion controllers met één, twee of drie ingebouwde universele drives.

De SPiiPlusCMxa als EtherCAT master genereert geavanceerde motion profielen voor maximaal 64 assen bij 2 kHz en tot 32 assen bij 4 kHz. De open software architectuur werkt in combinatie met ACS lijn van EtherCAT servo- en stappenmotoraandrijvingen en I/O-modules. Tevens met elke gecertificeerde EtherCAT-module die voldoet aan het CAN over EtherCAT (CoE) protocol. De module wordt gevoed door 3 fasen 85 tot 265Vac en door een aparte 24Vdc control voltage.

De SPiiPlusCMxa ondersteunt een breed scala aan positie feedback systemen, waaronder: incrementele digitale, analoge SinCos en absolute encoders. De modules zijn optioneel verkrijgbaar met ingebouwde extra 4-assige aansturing voor aandrijvingen met Pulse/Dir interface. De CMxa series zijn een plug-in vervanging voor de serie SPiiPlusCMba modules met identieke afmetingen en hardware aansluitingen. Optionele veiligheidsfuncties (STO & SS1) module is beschikbaar en voldoet aan de SIL-3 en PLe veiligheidsnormen.

Voedingsspanning
85-265 VAC
Nominale stroom
5-15 A sin. Peak
Piek stroom
10-30 A sin. Peak
Aantal assen per module
1,2 of 3
Motor type support
Brushless AC, Brush DC, Voice coil, Stepper
Feedback
Incr. Encoder, SinCos Encoder, Biss-C, EnDat
Fieldbus opties
EtherCAT, Ethernet/IP, ModBus
Safety opties
STO, SS1
Behuizing
Metaal IP20
I/O
20DI, 14DO, 6AI, 2AO
Programmeren
ACSPL+
Remweerstand
Extern

Datasheets
  • SPiiPlusCMxa-Datasheet
Software
  • MMI Application Studio
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Software
  • Datasheets
  • Software
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?