TMW

Torque Servomotoren

Onze Torque motoren zijn innovatieve oplossingen voor directe aandrijving op basis van permanent magneet technologie. Deze motoren zijn speciaal ontwikkeld voor applicaties met een laag toerental en hoog koppel. Ze zijn de perfecte vervanging van systemen met traditionele tandwielkasten bij toepassingen als extrusiemachines en spuitgietmachines, maar ook oprolinrichtingen, mixers, hakmachines en persen.

TMW serie: Torque motor met lagering,
TK serie: Frameless torque motor voor rechtstreekse integratie

Motor type
Brushless AC
Vermogensbereik
38-393 kW
Koppel bereik
1210-17500 Nm
Toerental bereik
0-500 rpm
Spanningsbereik
400-480VAC
Koeling
Natuurlijke ventilatie, Geforceerde ventilatie, Water koeling
Feedback sensor
Resolver, EnDat Encoder
Temperatuur sensor
KTY84, PTC
Temperatuur klasse
F
Opties
Aansluitingen
Terminal box

Datasheets
  • Catalogus TMW serie
  • Catalogus kit versie
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?