Ironless

Lineaire servomotoren

Onze ironless motoren kenmerken zich door de zeer compacte, en bij de C series additioneel zeer lage bouwhoogte. Vele bekabelingsmogelijkheden kunnen af fabriek gerealiseerd worden. De opgewekte kracht van onze ironless motoren is recht evenredig met de opgelegde stroom.  Er zit geen ijzer in of rond de spoel. Hierdoor wordt de inductie van de spoel aanzienlijk gereduceerd wat resulteert in een hoge bandbreedte. Bovendien betekent geen ijzer in de spoel dat de spoel niet wordt aangetrokken door de magneten. Hierdoor ontstaat geen cogging. Dat is de reden waarom onze ironless lineaire motoren de meest nauwkeurige bewegingstoepassingen aandrijven.

Motor type
Ironless Brushless AC
Continue kracht
26-363 N
Piek kracht
84-1150 N
Snelheid bereik
5 m/sec
Acceleratie
10 G
Koeling
Natuurlijke luchtstroom, geforceerde luchtstroom, water koeling
Behuizing
Open
Temperatuur sensor
KTY84, PTC, klixon
Max. winding temperatuur
125 oC
Opties
Hall sensoren voor commutatie, vacuum, clean room
Aansluitingen
Fying cables
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?