Ironcore

Lineaire servomotoren

AIREX produceert ironcore motoren met behulp van dezelfde gepatenteerde spoeltechnologie die wordt gebruikt in het ironless ontwerp. Deze motoren worden gebruikt in toepassingen waar een hoge krachtdichtheid benodigd is. De motoren zijn enkelzijdig geconfigureerd, waarbij het spoelsamenstel over het magneetspoor wordt ondersteund. De ironcore motor is een direct aandrijfsysteem dat speling, rek en slijtage door kogel omloopspillen en tandheugelaandrijvingen elimineert.

Motor type
Ironcore Brushless AC
Continue kracht
213-961 N
Piek kracht
996-1324 N
Snelheid bereik
5 m/sec
Acceleratie
10 G
Koeling
Natuurlijke luchtstroom, geforceerde luchtstroom, water koeling
Behuizing
Open
Temperatuur sensor
KTY84, PTC, klixon
Max. winding temperatuur
125 oC
Opties
Hall sensoren voor commutatie, vacuum, clean room
Aansluitingen
Fying cables

Datasheets
  • I70 specificaties
  • I38 specificaties
  • I100 specificaties
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?