NV

High speed servomotoren

De NV-serie is een assortiment compacte servomotoren dat speciaal is ontworpen voor hoge werktoerentallen. Motoren uit de NV-serie zijn uitgebalanceerd met een hoge nauwkeurigheid om het trillingsniveau te minimaliseren en de levensduur te verlengen. Daardoor zijn deze ideaal voor hulp-astoepassingen in werktuigmachines. Motoren uit de NV-serie kenmerken zich door hoge dynamische prestaties en koppeldichtheden en hebben het voordeel van de grote diversiteit van de opties en aanpasmogelijkheden.

Motor type
Brushless AC
Vermogensbereik
0,7-11kW
Koppel bereik
0,4-37Nm
Toerental bereik
0-17000 rpm
Spanningsbereik
230-400VAC
Koeling
Natuurlijke ventilatie, Geforceerde ventilatie, Water koeling
Feedback sensor
Resolver, Hiperface
Temperatuur sensor
KTY84, PTC
Temperatuur klasse
F
Opties
Houdrem, Tweede as-einde, As met spie
Aansluitingen
Roterende connectoren, Fying cables, Terminal box

Datasheets
  • Catalogus NV Series
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?