Drive Systems Servomotoren

DC servomotoren

De Drive Systems DC servomotoren van de MP-serie worden gekenmerkt door een uitstekende dynamische respons met lineaire karakteristieken van snelheid / koppel / stroom, continu koppel, hoog piekkoppel, ook bij lage snelheid. Dankzij het gebruik van een anker laminering met hoge dichtheid ontstaat er een hoog rendement. Ze zijn compact, betrouwbaar en geschikt voor industriële toepassingen.

Naar wens met flying leads, connection box of connector
Optioneel houdrem

Motor type
DC Brush
Vermogensbereik
0,015-2,5 kW
Koppel bereik
0,2-8 Nm
Toerental bereik
0-4500 rpm
Spanningsbereik
12-250 VDC
Koeling
Natuurlijke ventilatie, Geforceerde ventilatie
Behuizing
standaard B5 – B14 – B3
Feedback sensor
Incr. Encoder
Temperatuur sensor
-
Temperatuur klasse
F en H
Opties
Houdrem, Tweede as-einde, Extra massatraagheid, As met spie
Aansluitingen
Fying cables, Terminal box, connector

Datasheets
  • Datasheet DC Servomotoren
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?