B-NIMIS MC-Pi

Modular Control Systems

De B-NIMIS MC-Pi is een zeer krachtige modulaire besturingsmodule voor de realtime besturing en regeling binnen de industriële automatisering. Bij de B-NIMIS MC-Pi besturing wordt gebruik gemaakt van het Berghof Linux RTOS. Als software ontwikkelomgeving voor het programmeren van de applicatie, wordt gebruik gemaakt van CODESYS 3.5 (IEC 61131-3) van 3S-Smart Software Solutions. Voor visualisatie kan dan standaard gebruik gemaakt worden van de CODESYS Web en Target Visu (VNC Client).

De B-NIMIS MC-Pi is voorzien van een 1,5GHz BCM 2711 Quad core processor. Er is 8GB SDRAM, 32GB Flash en 200kB Retain beschikbaar.  Als communicatie interfaces zijn beschikbaar: Gb Ethernet, EtherCAT, HDMI, USB, MicroSD en WLAN Bluetooth.

De B-NIMIS MC-Pi controllers worden bevestigd op een DIN-rail. Tegelijk kunnen er via een interne EtherCAT bus zeer veel verschillende hardware I/O interfaces aangesloten worden. Via een Bus coupler kunnen er remote I/O stations aangesloten worden. Daarmee is het B-NIMIS MC-Pi systeem een zeer flexibel en modulair systeem waarmee een complete centrale en decentrale architectuur van de applicatie kan worden opgezet.

RT-Clock
Robuuste behuizing, zonder ventilator, montage op DIN-rail
Raspian, Real time Linux OS

Processor
1,5GHz BCM 2711 Quad core processor
Geheugen
8GB SDRAM, 32GB Flash en 200kB Retain
Communicatie interfaces
EtherCAT, 1x HDMI 2.0, 2x USB 3.0, WLAN Bluetooth, 1x MicroSD slot Runtime CODESYS V3.5,
Software protocol
CODESYS Target-Visu (VNC-Server), HDMI

Datasheets
  • Datasheet B-NIMIS BC-Pi-Pro
  • Datasheet B-NIMIS BC-Pi-Prime
  • Datasheet B-NIMIS MC-Pi-Pro
  • Datasheet B-NIMIS MC-Pi-Prime
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?