SPiiPlusSC High Performance Programmable Motion Controller

Motion controllers

De SPiiPlusSC motion controller is een soft motion controller. Geïnstalleerd op een (industriële) pc biedt deze motion controller de meest geavanceerde en hoogste prestaties die mogelijk zijn binnen de high end mechatronische applicaties. Gebruikmakend van de verwerkingskracht van moderne pc-technologie en de connectiviteit van het EtherCAT industriële netwerk geeft dit de gebruiker de flexibiliteit die nodig is in de hedendaagse besturingstechnologie. Nu kan een standaard-pc met Windows de machinetoepassing, de grafische gebruikersinterface (GUI), de SPiiPlusSC real-time motion controller en PLC zonder specifieke hardware realiseren.

De SPiiPlusSC-besturingssoftware, die zijn eigen real-time besturingssysteem bevat, draait op één van de processors van een multi-core pc en communiceert met de hosttoepassingen via gedeelde RAM en virtuele TCP/IP. De SPiiPlusSC bestuurd alle motor drives en I/O-modules via een standaard Ethernet-poort van de pc die wordt gebruikt als het EtherCAT-communicatiepoort.

Motion controller
EtherCAT master
Controller-assen
2 - 64
Host-pc-toepassingen Communicatie
TCP/IP, gedeeld RAM
Maximale EtherCAT-cyclussnelheid
5 kHz
Montage
Geïnstalleerd in pc
Optionele eigen ACS-functies
NetworkBoost
MotionBoost
Servoboost
Flexibele configuratie

Datasheets
  • SPiiPlusSC-datasheet
Software
  • MMI Application Studio
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Software
  • Datasheets
  • Software
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?