SPiiPlusES High Performance Programmable Motion Controller

Motion controllers

De SPiiPlusES is een high performance EtherCAT motion controller die als slave node kan worden aangesloten op een ander EtherCAT netwerk met behulp van het standaard DS402 CAN Over EtherCAT (CoE) protocol. Als een slave-knooppunt ziet de SPiiPlusES er vanuit de externe EtherCAT-master uit als een vrij programmeerbare meerassige motion controller. De SPiiPlusES breidt hiermee de capaciteit uit van elk EtherCAT automatiseringssysteem met zeer geavanceerde motion control mogelijkheden.

De SPiiPlusES als EtherCAT master genereert geavanceerde motion profielen voor maximaal 64 assen bij een EtherCAT cyclus van max 5kHz. De open software architectuur werkt in combinatie met ACS lijn van EtherCAT servo- en stappenmotoraandrijvingen en I/O-modules. De SPiiPlusES maakt gebruik van krachtige mogelijkheden voor applicatie-ontwikkeling en control algoritmen voor het genereren van profielen. De SPiiPlusES kan daarnaast EtherCAT-apparaten van derden besturen, wat flexibiliteit biedt voor de ontwerper van motion control systemen.

Motion controller
EtherCAT master
Controller-assen
2 tot 64
Host-pc / PLC / PAC-communicatie
EtherCAT, TCP/IP, Ethernet/IP, Modbus, RS-232
Maximale EtherCAT snelheid
5 kHz
Montage
Paneel of DIN-rail
Optionele eigen ACS-functies
NetworkBoost
MotionBoost
flexibele configuratie

Software
  • MMI Application Studio
Downloads
  • All
  • Software
  • Software
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?