MTRMP-250

Wielnaafmotoren

In de AMER wielnaafmotor MTRMP250 is de PMDC motor geheel geïntegreerd. Hierdoor is een robuuste wielnaafmotor ontstaan, waarbij het wiel aan twee zijden gelagerd is. Het maximale vermogen is 1200W. Het wiel is 250mm in diameter en 60-90 mm breed. Er zijn snelheden tot ca. 7,5 km/h mogelijk, vraag voor hogere snelheden onze application engineers. De onderbouwplaat kan geheel op maat worden gemaakt zodat hij perfect ingepast is in de constructie. Alle units kunnen op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mogelijk zijn o.a. coatings, optionele remmen, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens.

Vermogen
Maximaal 1200W
Wieldiameter
250 mm, breedte 60-90 mm
Lengte
Afhankelijk van vermogen ca. 250mm
Overbrenging vertragingskast
18:1
Spanning
12-96Vdc

Datasheets
  • MTRMP250_800W
  • MTRMP250_1200W
CAD files
  • MTRMP250_800W
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • CAD Files
  • Datasheets
  • Datasheets
  • CAD files
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?