MTR18

Wielnaafmotoren

De AMER wielnaafmotor MTR18 heeft een motor die parallel staat aan het wiel aan dezelfde zijde en is door zijn platte bouwvorm een unit met geringe inbouwdiepte. Bovendien staat het wiel door de constructie “hoog op zijn poten”, waardoor een mooie grote grondspeling ontstaat. Het maximale vermogen is 600W. Het wiel is naar keuze en maximaal 200mm in diameter en 80 mm breed. Er zijn snelheden tot ca. 5 km/h mogelijk, vraag voor hogere snelheden onze application engineers. De wielen kunnen zowel met een PMDC als een BLDC motor worden uitgerust. Door de eenzijdige wielophanging is het wiel bij groot onderhoud gemakkelijk uit te wisselen. De onderbouwplaat kan geheel op maat worden gemaakt zodat hij perfect ingepast is in de constructie. Alle units kunnen op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mogelijk zijn o.a. coatings, optionele remmen, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens.

Vermogen
Maximaal 600W
Wieldiameter
Max 200 mm, breedte 80 mm
Lengte
Afhankelijk van vermogen ca. 200mm
Overbrenging vertragingskast
22:1
Uitvoering
Zowel met BLDC als PMDC motor uit te voeren
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?