MTR12

Wielnaafmotoren

De AMER wielnaafmotor MTR12 is met zijn wieldiameter van 250mm en maximale vermogen van 600W een economisch gebouwde wielnaafmotor. Het wiel is, in tegenstelling tot de MTR11 serie, volledig vlak aan de voorzijde (flens montage). De bouwhoogte is 285mm. Er zijn snelheden tot ca. 5 km/h mogelijk, vraag voor hogere snelheden onze application engineers. De wielen kunnen zowel met een PMDC als een BLDC motor worden uitgerust. Het wiel kan een breedte van 80 mm hebben. Door de eenzijdige wielophanging is het wiel bij groot onderhoud gemakkelijk uit te wisselen. Het grote wiellager garandeert een robuuste contractie en groot draagvermogen. De onderbouwplaat kan geheel op maat worden gemaakt zodat hij perfect ingepast is in de constructie. Alle units kunnen op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mogelijk zijn o.a. coatings, optionele remmen, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens.

Vermogen
Maximaal 600W
Wieldiameter
250 mm, breedte max. 80 mm
Lengte
Afhankelijk van vermogen ca. 400mm
Overbrenging vertragingskast
27:1
Uitvoering
Zowel met BLDC als PMDC motor uit te voeren
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?