MTR11-150

Wielnaafmotoren

De AMER wielnaafmotor MTR11 150 is de benjamin uit de reeks. Met een wieldiameter van 150mm en een bouwhoogte van slechts 152,5 mm is deze unit erg compact. Er zijn snelheden tot maximaal 5 km/h mogelijk, vraag voor hogere snelheden onze application engineers. De wielen kunnen zowel met een PMDC als een BLDC motor worden uitgerust. Het wiel kan een breedte van 50 mm hebben. Door de eenzijdige wielophanging is het wiel bij groot onderhoud gemakkelijk uit te wisselen. Het zeer grote wiellager garandeert een robuuste contractie en groot draagvermogen. De onderbouwplaat kan geheel op maat worden gemaakt zodat hij perfect ingepast is in de constructie. De standaard onderbouw plaat is direct compatible met de AMER stuursystemen. Alle units kunnen op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mogelijk zijn o.a. coatings, optionele remmen, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens.

Vermogen
Maximaal 300W
Wieldiameter
150 mm, breedte max. 50mm
Lengte
Afhankelijk van vermogen max 350mm
Overbrenging vertragingskast
19:1 en 27:1
Uitvoering
Zowel met BLDC als PMDC motor uit te voeren
Opties
Direct onder AMER stuursysteem te bouwen

Datasheets
  • MTR150_180W
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?