Amer Transaxle MRP19D

Transaxles

De AMER MRP19D transaxle is de zwaarste differentieelmotor uit het Amer programma. De unit heeft een zeer hoge trekkracht en is bestand tegen schokken. De mechanische uitvoering is economisch van opzet en inclusief montageblokken met lagers. De uitgaande assen kunnen naar keuze worden uitgevoerd met spiebaan, spline of stiftgat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. De MRP19D kan verder op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mechanisch zijn o.a. lengte, as- en flensafmetingen, coatings, materiaalkeuze en optionele remmen mogelijk. Elektrisch kunnen aansluitkabels, temperatuursensor, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens uitgevoerd worden.

Uitvoering
Met PMDC, BLDC of AC motor
Overbrengingsverhouding
16:1
Vermogen
600-3000W
Aansluiting
Via kabel of schroefterminal
Opties
Rem (24Vdc), encoder, temperatuursensor
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?