GVM

Tractie motoren

Het gebruik van de efficiënte GVM-motor (PMAC-technologie), een krachtige compacte elektrische aandrijving, leidt tot schonere en zuinigere voertuigen. Het koppelbereik en het toerental bereik van de PARKER permanente magneetwisselstroommotoren (PMAC) in combinatie met een op de spanning afgestemde frequentieregelaar zorgen voor baanbrekende prestaties in een grote verscheidenheid aan voertuig toepassingen. De GVM is een krachtige keuze voor zowel on- als off-road voertuigen, ontworpen voor tractie, elektro hydraulische pompen (EHP) en hulptoepassingen.

Waarom kiezen voor de GVM Motor? Vanwege de hoge efficiëntie en compactheid (hoog vermogen in combinatie met een klein volume). Daarnaast kan deze zowel als motor of generator worden gebruikt. Verder is het koelsysteem gepatenteerd en is de motor ook verkrijgbaar als kit (rotor/stator) voor een betere mechanische integratie.

Motor type
Brushless AC
Vermogensbereik
3,3-170 kW
Toerental bereik
0-9800 rpm
Koppel bereik
0-710 Nm
Spanningsbereik
24-800 VDC
Koeling
Natuurlijke ventilatie, water/glycol koeling
Behuizing
ALU IP67, IP6K9K
Feedback sensor
Resolver, SinCos
Temperatuur sensor
PTC, KTY84
Temperatuur klasse
H
Opties
SAE A, B, C aanbouwmogelijkheid
Aansluitingen
Fying cables, Terminal box

Datasheets
  • GVM_catalogue-2019-EN
Tabel
Type GVM Frame Size [mm] Stack Length [mm] Torque [Nm] Speed [rpm]
GVM 142 142 50-100 Up to 85 9500
GVM 210 210100-400 Up to 710 8000
GVM310310125-250 Up to 1430 8000
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?