BL65

Tractie motoren

Omschrijving

De BL65 is een krachtige Brushless DC motor van AMER. Het getal 65 is de diameter van de rotor, de huisdiameter is 114 mm. Standaard is de motor uitgerust met Hall sensoren voor de commutatie. De motor is volledig aan te passen aan de specifieke eisen die de toepassing stelt. Mogelijk zijn o.a. customized assen en montageflenzen. De motorwikkeling is specifiek op de toegepaste regelaar aan te passen; de aansluiting kan via kabel op lengte of draden met optioneel een connector. Er kunnen een temperatuursensor en systeemcomponenten zoals een rem en encoder/pulsgever worden ingebouwd. Ook kunnen coatings worden aangebracht die specifiek voor uw toepassing zijn.

Motor type
Brushless AC
Vermogensbereik
100-1000 Watt
Toerental bereik
0-3000 rpm
Spanningsbereik
12-400 VDC
Koeling
Natuurlijke ventilatie
Duty cycle
S1-S2-S3
Montage
B5, B14, B3
Beschermingsklasse
IP44
Opties
Houdrem, Encoder, Temperatuursensor
Aansluitingen
Fying cables, Terminal box

Datasheets
  • Amer Catalogue 2021
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?