MRO7

Tractie motoren met reductor

Omschrijving

De AMER MRO7 haakse motor reductor heeft een ingebouwde vrijloop hendel. Met deze hendel is het mogelijk de reductoras los te koppelen. Hierdoor kan de machine handmatig weggeduwd worden, bijvoorbeeld als de accu leeg is, of bij een eventueel defect. Door het gebruik van hoogwaardige componenten is de vertragingskast erg robuust en kan tegen een stootje. De uitgaande as kan naar keuze met spiebaan, spline of stiftgat worden uitgevoerd. De MR07kan op uw wens worden aangepast, zowel mechanisch als elektrisch. Mechanisch zijn o.a. lengte, as- en flensafmetingen, coatings, materiaalkeuze en optionele remmen mogelijk. Elektrisch kunnen aansluitkabels, connectoren en pulsgevers/encoders naar wens uitgevoerd worden.

Uitvoering
Met PMDC of BLDC motor
Overbrengingsverhouding
30:1
46:1
96:1
Vermogen
60-750W
Spanning
12-250Vdc
Aansluiting
Via kabel of schroefterminal
Opties
Rem (24Vdc), encoder, temperatuursensor

Datasheets
  • tekening MRO7 300W
  • Amer Catalogue 2021
CAD files
  • MRO7
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • CAD Files
  • Datasheets
  • Datasheets
  • CAD files
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?