Mechanisch Roterend Stuursysteem

Stuursystemen

Omschrijving

Voor het sturen van moderne AGV’s en tractievoertuigen heeft AMER geavanceerde stuursystemen ontwikkeld. De AMER steer by wire systemen zijn roterende mechanische systemen. Eén zijde kan aan het machineframe worden gemonteerd, de andere zijde draagt het gestuurde wiel. De stuursystemen kunnen met zowel PMDC als BLDC motor worden uitgevoerd. De stuurhoek wordt uitgelezen via een encoder die direct op de stuuras (dus de wielplaat) zit gemonteerd. Verder kunnen de roterende stuursystemen worden voorzien van een regelaar voor het aansturen van de stuurmotor. Het stuursysteem kan verder geïntegreerd worden in het voertuig automatiseringssysteem of als handbesturingssysteem.

Er zijn diverse varianten leverbaar qua stuursnelheid en stuurkracht: vraag er naar bij onze applicatie ingenieurs. De AMER stuursystemen zijn mechanisch direct compatible met de AMER Wielnaaf motoren. Indien gewenst kunnen deze geassembleerd worden geleverd. Een stuurunit kan ook geheel op maat worden gemaakt, zowel mechanisch als elektrisch geheel op uw wensen afgestemd.

Overbrenging
Ketting met span-inrichting
Overbrengverhouding
Op specificatie
Stuurhoek
Met en zonder mechanische aanslag
Met of zonder
DC of AC stuurmotor
Met of zonder
DC of AC aandrijfmoto

Datasheets
  • Data Mechanical Rotating Steering System
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?