Elektrisch Hydraulische ePomp

ePTO-systemen

Omschrijving

De configureerbare Elektro Hydraulische ePomp (EHP) van Parker zijn een integraal product onderdeel van onze Smart Elektrificatie oplossingen. De EHP kan worden bestuurd door een krachtige mobiel inverter (GVI-serie). Dit optimaliseert de totale systeemefficiëntie door het integreren van een elektrisch aangedreven hydrauliekpomp. Hiermee wordt een duurzame oplossing verkregen met de laagste mogelijke installatiekosten en de hoogste efficiëntie, terwijl het nog steeds mogelijk is voor het behouden van zeer hoge betrouwbaarheid in de meest veeleisende mobiele toepassingen.

Displacement range (cc/omw):
1 tot 274
Max. druk (bar):
170 tot 400
Toerental (omw/min):
1500 tot 5000
Voedingsspanning (Vdc):
24 – 650
Max. power (kW):
2 tot 260
Koeling:
Water/glycol, lucht
Motor bescherming:
IP6K9K

Datasheets
  • E-pump brochure
  • Catalogus
  • Infographic
Elektrisch Hydraulische ePomp drawing
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?