7BL00100

BLDC Controllers

De ITALSEA motor regelaar 7BL00100 is een compacte en robuuste regelaar voor BLDC motoren. De besturing is heel efficiënt, waardoor de warmteontwikkeling en het verliesvermogen minimaal zijn. De vermogensaansluiting gebeurt via bedrijfszekere schroefterminals; de besturingsaansluiting is een goed vergrendelbare Molex connector. Op de regelaar is een LED status aanduiding om direct de bedrijfssituatie af te lezen. Via de optionele programmer is deze in detail te bekijken, net als parameters als opgenomen stroom, spanning en foutindicatie. Met de 7PROGLCD programmer kan de motorregelaar ook worden geparametreerd en kunnen alarmniveaus worden ingesteld.

Voedingsspanning
24-36-48 VDC
Nominale stroom
45 A
Piek stroom
110 A
Aantal assen per module
1
Motor type support
Brushless AC
Feedback
Hall, Incr. Encoder
Fieldbus opties
CANBus, Modbus, Bluetooth
Behuizing
Kunststof
Beschermingsklasse
IP65
Koeling
Natuurlijke ventilatie
I/O
5DI, 3DO, 2AI, 1AO

Manuals
  • Traction Electronics Control Product Manual
  • Traction Electronics Control Programmer Product Manual
Downloads
  • All
  • Manuals
  • Manuals
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?