Industrie Koppelingen

Duurzaam, betrouwbaar en flexibel: deze eigenschappen maken industriële koppelingen ideaal voor alle toepassingen die maximale veiligheid en prestaties vereisen bij constante en extreme belastingen. Ingenieurs en operators in een breed scala van industriële sectoren zijn zich ervan bewust dat defecten aan machinecomponenten en stilstand de kosten opdrijven en, in het ergste geval, tot ongelukken kunnen leiden – waardoor de juiste keuze van industriële koppelingen van cruciaal belang is.

Voor een betrouwbare transmissie in de zware industrie moeten flexibele koppelingen overdracht van extreme koppels met minimale vermogensverliezen verwerken. Daarnaast moeten ze vrij zijn van slijtage en onder zware omstandigheden aangrenzende componenten beschermen tegen overmatige belasting en risico op beschadiging.

R+W Couplings combineert al deze mogelijkheden in betrouwbare, innovatieve koppelingssystemen voor de industriële machinebouw. Wij bieden een breed portfolio aan standaard Heavy Duty koppelingen, zoals klauwkoppelingen, tandboogkoppelingen, lamellenkoppelingen, balgkoppelingen en veiligheidskoppelingen. Daarnaast levert VARIODRIVE zeer frequent speciale koppelingsoplossingen op maat.