OSPE

Tandriem actuatoren

De OSPE BHD, het meest populaire product van de OSPE-familie van lineaire actuatoren, biedt een tandriem aangedreven actuator met extreem hoge capaciteit. Het geïntegreerde raillager ontwerp vangt het lager en de aandrijflijn volledig op binnen de IP54 afgedichte behuizing en creëert een uitstekende bescherming voor de interne componenten.

De OSPE BHD is optimaal ontworpen voor zowel punt-tot-punt- als dynamische positioneringstoepassingen en gezien zijn extreme mate van flexibiliteit en maximale configureerbaarheid is hij bij uitstek geschikt voor eenvoudige integratie in elke machine.

4 Framematen: OSPE20, OSPE25, OSPE32, OSPE50
Hoog efficiënte tandriemaandrijving
Dubbele uitvoering mogelijk middels af fabriek koppel as
Standaard stalen bandafdekking
Optioneel dubbele loopwagen voor maximaal draagvermogen en kiepmomenten
– Alternatief Bi parting aangedreven loopwagens

Max. slaglengte
5700 mm
Max. snelheid
10 m/s
Max. normaal kracht Fz
15000 N
Max. acceleratie
40 m/sec2
Max. trust kracht Fx
3120 N
Herhalingsnauwkeurigheid
±50 µm
Motor montage
Boven/onderzijde
Bandafdekking
RVS
Opties
Home, Limit switsches, Tendem carriage

Datasheets
  • Brochure Lineaire Tandriem Actuatoren
CAD files
  • CAD file configureren
Manuals
  • Technical manual
Tabel
OSPE Versie OSPE20 OSPE25OSPE32 OSPE50
Max. Slaglengte 5760mm 7000mm7000mm7000mm
Max. Snelheid 3m/sec 10m/sec 10m/sec 10m/sec
Max. Payload Fz 1600N3000N10000N 15000N
Max. Thrust Force 450-550N 550-1070N 1030-1870N 1940-3120N
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • CAD Files
  • Manuals
  • Datasheets
  • CAD files
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?