HLR

Tandriem actuatoren

De HLR is een lineaire actuator die speciaal is ontworpen voor gebruik in productiemachines. De HLR is een actuator met riemaandrijving/lineaire geleiding die een zeer hoge pay load biedt bij een extreem kleine vormfactor. Zijn compacte buitenafmetingen en slagmogelijkheden maken hem ideaal voor een breed scala aan standaardtoepassingen. Met zijn technische gegevens voldoet de HLR-familie aan de meest populaire eisen in industriële toepassingen. In combinatie met een ruime keuze aan accessoires biedt het een zeer snelle en gemakkelijke manier om multi-assige oplossingen te bouwen. Naast de tandriemunit kan VARIODRIVE ook de benodigde motor/regelaar leveren.

Single square rail geleiding
RVS band afdekking standaard
Aandrijving middels tandriem

Max. slaglengte
3500 mm
Max. snelheid
5 m/sec
Max. normaal kracht Fz
3847 N
Max. acceleratie
50 m/sec2
Max. trust kracht Fx
900 N
Herhalingsnauwkeurigheid
±50 µm
Motor montage
Zijkant/4 zijden
Bandafdekking
RVS
Opties
Home, Limit switsches

Datasheets
  • Brochure
CAD files
  • CAD files accessories
Manuals
  • Manual montage instructies
Tabel
HLR070 HLR080
Buitenmaat incl. loopwagen (Breedte x hoogte) 69x64mm82x76.5mm
Max. Slaglengte 2500mm 3500mm 2500mm 3500mm
Max. Snelheid 5m/sec 5m/sec
Max. Versnelling 50m/sec2 50m/sec2
Max. Payload Fz 2628N / 3847N 3847N
Max. Thrust force Fx [N] 500N 900N
Max. Payload lateral Fy 2628N / 3847N 3847N 2628N / 3847N 3847N
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • CAD Files
  • Manuals
  • Datasheets
  • CAD files
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?