Rondsel schuin

Tandheugel systemen

Een tandheugel (tandlat, tandstang) heeft als eigenschap dat hij oneindig lang kan zijn en de nauwkeurigheid, bij correcte montage, niet afneemt. Over de tandheugel (in feite een tandwiel met oneindige radius) loopt het rondsel heen en weer. Tandheugels zijn aan elkaar te koppelen en zijn normaal verkrijgbaar in lengtes vanaf 500 mm tot en met 2000 mm. Over een tandheugel kunnen meerdere rondsels lopen om zo verschillende bewegingen gelijktijdig uit te voeren óf om de beweging gelijktijdig uit te voeren met dubbele kracht.

De tandheugels van APEX zijn verkrijgbaar met een kwaliteit tussen de Q4 tot de Q10. Module 1 tot en met 12. Koolstof staal, gelegeerd staal, gehard en ontlaten. Dit product is standaard leverbaar in circa 3 weken.

Specificaties

Hoge precisie
Hoge tangentiale krachten
Hoge snelheid
Laag geluidsniveau
Lange levensduur

Datasheets
  • Brochure Tandheugels Rondsels
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?