KH-2

Spindel actuatoren

Elektrische stroom in plaats van hydraulische olie. De SERAC® KH is een ultracompacte elektromechanische spindel actuator voor korte slagen met een hoge kracht. Het opvallende compacte behuizingsdesign van de SERAC® KH elektrische cilinder is zowel fraai als buitengewoon praktisch. Alle componenten (Geleiding, Lineaire encoder, PWG spindel, Servomotor) van deze complete, voorgemonteerde aandrijving zijn ondergebracht in deze volledig gladde behuizing.

De actuator bevat een borstelloze AC servomotor die wordt aangestuurd door een standaard servodrive. Omdat de uitgaande verplaatsing van de actuator door het werkingsprinipe enige slip bevat ten opzichte van de servomotor kan er gebruik gemaakt worden van een interne lineaire encoder.

Korte inbouwlengte
Zijmontagemogelijkheden of flensmontage voor eenvoudige installatie

Max. slaglengte
90 mm
Max. trust/traction kracht
30 kN
Max. snelheid
320 mm/s
Max. acceleratie
12,4 m/s2
Spindel type
servo screw
Spindel spoed
1, 2, 3, 4, 5 mm
Efficientie
83%
Herhalingsnauwkeurigheid
10µm
Motor montage
Geïntegreerd
Opties
Houdrem, Lineaire encoder

Datasheets
  • Brochure
CAD files
  • KH (alle versies)
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • CAD Files
  • Datasheets
  • CAD files
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?