Positioneertafel type TU

Precisie spindel tafels

De Precisie Positioneringstafel TU van IKO geleverd door VARIODRIVE is een compact en slank type positioneringstafel met een loopwagen gemonteerd in een U-vormige track. Ook, door een U-vormige geleidingsrail te nemen, wordt de torsiestijfheid van de rail onder momentbelasting zeer hoog. De U-vormige geleidingsrail kan worden gebruikt als constructie element van de machine en apparatuur. Daarmee wordt de ontwerpvrijheid voor de gebruiker vergroot.

Onderhoudswerkzaamheden zoals nasmeren met vet voor de kogelomloopspindels en lineaire geleiders kunnen aanzienlijk worden verminderd door het toepassen van het smeeronderdeel “C-Lube” geïmpregneerd met smeermiddel.

De positioneertafel kan worden gekozen met verschillende breedte loopwagens, één of twee loopwagens, normale of precisie kogelomloopspindel en verschillende afdekmogelijkheden.

Max. slaglengte
max. 1230 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±2 - 40 µm
Max. belasting verticaal
538 kg
Max. snelheid
max 1110 mm/sec
Max. acceleratie
3 m/s2
Max. belasting horizontaal
141 kg
Backlash
0,003 -0,05 mm
Positioneer nauwkeurigheid
0,02 - 0,05 mm
Spindelspoed
4, 5, 8, 10, 20, 25 mm
Materiaal
Staal
Bescherm cover
geen, plaat, harmonica
Opties
Motor in-line of parallel, limit en homing sensoren,

Datasheets
  • Datasheet TU
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?