Positioneertafel type TSLH

Precisie spindel tafels

De zeer nauwkeurige lange slag positioneringstafel type TSLH..M met hoge stijfheid van IKO geleverd door VARIODRIVE is vervaardigd uit “cast iron”.

De stabiele nauwkeurigheid en hoge stijfheid wordt bereikt door het toepassen van twee lineaire lageringen aan beide zijde van de loopwagen en het toepassen van precisie kogelomloop spindels.

Onderhoudswerkzaamheden zoals nasmeren met vet voor de kogelomloopspindels en lineaire geleiders kunnen aanzienlijk worden verminderd door het toepassen van het smeeronderdeel “C-Lube” geïmpregneerd met smeermiddel.

De positioneertafel kan worden gekozen met verschillende breedte loopwagens, bescherming middels een harmonica balg en verschillende oppervlakte behandelingen van het staal.

Max. slaglengte
max. 1000 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±2 µm
Max. belasting verticaal
571 kg
Max. snelheid
max 500 mm/sec
Max. acceleratie
3 m/s2
Max. belasting horizontaal
272 kg
Backlash
0,001 mm
Positioneer nauwkeurigheid
0,01 - 0,035 mm
Spindelspoed
5, 10 mm
Materiaal
Staal
Bescherm cover
-
Opties
Limit en homing sensoren

Datasheets
  • Datasheet TSLH M
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?