Positioneertafel type TM

Precisie spindel tafels

De Ultra kleine Positioneringstafel TM van IKO geleverd door VARIODRIVE is een zeer compact en slank type positioneringstafel met een hoogte van 20mm en een breedte van 17 mm.

 De positioneertafel die vervaardigd is van RVS kan worden gekozen met twee verschillende lengte loopwagens, limit switches en een keuze uit 3 verschillende afmetingen spindel.

Max. slaglengte
max. 60 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±1 - 2 µm
Max. belasting verticaal
85 kg
Max. snelheid
max 500 mm/sec
Max. acceleratie
3 m/s2
Max. belasting horizontaal
20 kg
Backlash
-
Positioneer nauwkeurigheid
0,015 mm
Spindelspoed
0,5, 1, 1,5 mm
Materiaal
RVS
Bescherm cover
-
Opties
Limit en homing sensoren

Datasheets
  • Datasheet TM
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?