Lineair Stages

Precisie positioneer systemen

De BUSCH lineaire stages zijn ontwikkeld met consistentie en vervaardigd met precisie. De BUSCH lineaire stages kenmerken zich door hun hoge nauwkeurigheid. Exact uitgelegd op uw wensen, doch gebaseerd op standaard designs. Hierdoor is er altijd een passende, economische oplossing binnen handbereik. De verschillende lineaire stages kunnen eenvoudig gecombineerd worden tot XY, en gantry systems.

Clean room design
Absoluut of incrementeel meetsysteem
Te combineren met meerdere assen

Max. slaglengte
150-200 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±0,2 µm
Max. normaal kracht Fz
50 N
Max. snelheid
0,2 m/s
Max. acceleratie
0,5 m/s2
Max. trust kracht Fx
82,6 N
Feedback sensor
TTL Encoder, Biss C, Endat, SIN/COS
Materiaal
Graniet
Opties
Home sensor
Aansluitingen
Connectoren, flying leeds

Datasheets
  • Datasheet overzicht BUSCH Microsystems
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?