Lineaire motor tafel type LT

Lineaire motor actuatoren

De Lineaire motor tafel LT serie is een compacte hoog nauwkeurige positioneringstafel met een linieaire AC servomotor. Voor het geleiden van de bewegende tafel, worden lineair rollen geleidingen gebruikt. Voor de aandrijving wordt een lineaire motor toegepast en daarbij hoge resolutie lineaire encoder om een zeer nauwkeurige positionering te kunnen realiseren. Dankzij het toepassen van high performance neodymium-magneten en een lichtgewicht tafel kan een grote aandrijfkracht worden verkregen en dus een hoge acceleratie en zeer dynamische positionering..

Onderhoudswerkzaamheden zoals nasmeren met vet voor de lineaire geleidingen kunnen aanzienlijk worden verminderd door het toepassen van het smeeronderdeel “C-Lube” geïmpregneerd met smeermiddel.

De LT serie lineaire motoren bestaan uit 3 types: compact type, long stroke type en high trust type . Deze units zijn uitstekend te combineren met een ACS Motion control systeem voor zeer dynamische toepassingen.

Max. slaglengte
2760 mm
Herhalingsnauwkeurigheid
±0,5 - 1 µm
Max load massa
90 kg
Max. snelheid
2000 mm/sec
Max. acceleratie
200 m/s2
Max. trust kracht Fx
900 N
Positioneer nauwkeurigheid
1 µm
Feedback sensor
TTL Encoder
Opties
Limit en homing sensoren, air koeling, afdekplaat
Aansluitingen
Losse aders, connectoren

Datasheets
  • Datasheet LT
Manuals
  • Manual LT
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Manuals
  • Datasheets
  • Manuals
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?