Onze merken

VARIODRIVE werkt samen met een beperkte groep topfabrikanten. Op deze wijze kunnen we u als klant optimaal bedienen met producten waar we veel kennis van hebben opgebouwd.  En waar we met fabrikanten werken die we stuk voor stuk goed kennen, zodat we werkelijk wat speciaals gedaan kunnen krijgen indien dat nodig is.

Parker

Zeg je motion, dan zeg je PARKER. Van besturing tot actuator en van servomotor tot visualisatietools: alle motion control producten en services zijn bij deze wereldspeler verkrijgbaar. VARIODRIVE is voor de Benelux al jarenlang de officiële PARKER distributeur voor alle elektromechanische motion producten.

Logo PARKER VARIODRIVE

R+W

De Duitse kampioen precisiekoppelingen, R+W,  levert al decennialang precisie en veiligheidskoppelingen voor de machine- en apparatenbouw. VARIODRIVE is al sinds haar oprichting partner van R+W. Ook het zwaardere segment wordt bediend met koppelingen tot 2000 kNm waarmee R+W voor iedere toepassing wel een oplossing heeft.

Logo R+W VARIODRIVE

amer

In Italië erkend als koploper in technologie voor tractie voertuigen levert AMER een breed scala aan tractiesystemen, motoren en motor reductoren voor alles wat op batterij en accu draait. Innovatie en out-of-the-box denken kenmerken de benadering van elke toepassing: “custom is our standard”. Een benadering die wij al sinds 1997 met AMER delen.

Logo AMER VARIODRIVE

sir

Een standaard actuator wil SIR niet leveren, die kunt u overal kopen is hun motto. Wilt u iets dat 100% bij uw toepassing past? SIR ontwerpt en fabriceert de actuatoroplossing tegen een gunstige prijs. VARIODRIVE heeft al vele schijnbaar onmogelijke opdrachten vervuld met de lineaire actuatoren van dit zusterbedrijf van AMER.

Logo SIR VARIODRIVE

italsea

Om de volledige performance uit de AMER motoren te halen, levert ITALSEA geavanceerde motorregelaar systemen. Alle typen en modellen motor kunnen worden aangestuurd. En als ITALSEA de oplossing nog niet heeft, dan ontwikkelen ze hem. Deze specialist in elektronische oplossingen wordt al sinds 1997 door VARIODRIVE vertegenwoordigd.

Logo ITALSEA VARIODRIVE

Berghof

Gründlichheit und Pünktlichkeit; veel gebruikte woorden om een Duits kwaliteitsproduct aan te prijzen. Hier zijn ze authentiek; in de producten en services van de zelfstandige besturingsleverancier  Berghof. In haar klantbenadering komt alles samen in het BERGHOF motto: “Not mass, but class”. Individuele oplossingen, samengesteld uit standaard componenten, ondersteund door VARIODRIVE.

Logo BERGHOF VARIODRIVE

acs

De hightech besturingsleverancier ACS Motion Control staat al decennia lang aan de top in de semiconductor, electronica, optische industrie en laser technologie. De gedreven en briljante ingenieurs gaan geen technische hobbel uit de weg en lossen samen met haar klanten en VARIODRIVE ieder complex besturingsvraagstuk op. Daarbij leveren ze meestal meer performance dan beloofd!

Logo ACS VARIODRIVE

JVL

Integration in Motion; met deze lijfspreuk biedt de Deense pionier in geïntegreerde motoren, JVL, een brede range stappen- en servomotoren met geïntegreerde electronica. Alle moderne interfaces en veldbus systemen zijn beschikbaar. VARIODRIVE combineert deze met haar besturingen en actuatoren tot een complete motion control oplossing voor productie automatisering.

jvl

Busch

Solid as a rock; de granieten positioneer systemen van BUSCH Microsystems zijn extreem stabiel en precies. Alles wordt op maat ge-engineerd en gebouwd. Standaard is slechts de nauwkeurigheid, al het andere is maatwerk. Samen met de ACS besturingen levert VARIODRIVE de BUSCH systemen in de hightech industrie.

Logo BUSCH VARIODRIVE

airex

“We were told this couldn’t be done, and then we do it”. De Airex benadering van lineaire motoren toepassingen is eenvoudig en toegewijd. Als specialist sinds 1961 biedt de rijk ervaren onderneming een complete range lineaire motoren. VARIODRIVE combineert deze met haar motion control producten om een complete oplossing aan te bieden.

Logo AIREX VARIODRIVE

ORTLIEB 

Extreem krachtig en tegelijk nauwkeurig; twee eigenschappen die moeilijk te verenigen zijn. In haar gepatenteerde actuatoren met rollen combineert ORTLIEB dit toch. VARIODRIVE combineert deze actuatoren met haar besturingssystemen tot complete oplossingen voor automatisering, inclusief software en service.

Logo ORTLIEB VARIODRIVE

APEX

Wanneer we een gearbox of vertragingskast aan onze motoren monteren, dan is het bij voorkeur een APEX. Het productenpallet van deze Taiwanese kwaliteitsfabrikant is ontzettend breed. ATEX, RVS, kleine of kleinst mogelijke speling, alles kan zonder extreme kosten. Gecombineerd met korte levertijden en goede service is APEX een natuurlijke partner van VARIODRIVE.

APEX

MICONTROL 

Duitse kwaliteit, dat is miControl. Hun systemen worden gekenmerkt door hun compacte ontwerp met een hoge vermogensdichtheid in de kleinste ruimte. Met meer dan 20 jaar ervaring een vaste leverancier van VARIODRIVE.

micontrol logo

contact

Wil je meer informatie over één van onze merken? Of heb je een vraag over een bepaald product van een merk? Vul dan het formulier in en wij komen bij je terug.