Maak kennis met onze nieuwe partner

Wij hebben ons productenpakket inclusief dienstverlening uitgebreid met de vertegenwoordiging van Berghof Automation and Control Solutions. In samenwerking met alle motion control en tractie producten van VARIODRIVE Aandrijf- en Besturingstechniek B.V. bieden de automatiseringsproducten van Berghof Automation and Control Solutions een uitstekend pakket voor alle industriële automatisering vraagstukken. De PLC Systemen bestaan uit compacte en modulaire PLC besturingen inclusief HMI schermen met of zonder geïntegreerde PLC besturing, I/O modules en Safety PLC’s.

De nieuwste ontwikkeling bestaat uit een industriële Raspberry PI besturing. De PLC Systemen worden geprogrammeerd in CODESYS V3.5 PLC en zijn voorzien van web-visualisatie. Er zijn geen licentiekosten verbonden aan de  benodigde ontwikkel software. Alle gangbare bussystemen worden ondersteund, waardoor ook koppelingen mogelijk zijn met een bovenliggend SIEMENS, Allen-Bradley of anderen PLC systeem.  Met het door Berghof toegepaste IXON platform is remote service verlenen aan een machine op afstand eenvoudig.

Het Berghof systeem stelt ons nog verder in staat om een passende oplossing te bieden voor de totale de besturing- en aandrijftechniek van uw machine. In combinatie met bijvoorbeeld onze ACS motion control systemen, PARKER servodrives/motoren, JVL stappenmotoren (met geïntegreerde elektronica) en onze tandriem/spindel actuatoren kunnen we met Berghof elke uitdaging aan.

De PLC Systemen

Meer nieuws

Jason Goerges ACS Motion

ACS Motion Control en VARIODRIVE maken hoge precisie steeds makkelijker voor high-tech machinebouwers

ACS Motion Control en VARIODRIVE maken hoge precisie steeds makkelijker voor high-tech machinebouwers Snel en goed een high precision motion ...
Lees meer...
Frank Durban

Mobiele elektrificatie en productinnovatie centraal in aanpak Parker Hannifin

Mobiele elektrificatie en productinnovatie centraal in aanpak Parker Hannifin “VARIODRIVE is een best-practice voorbeeld van onze ideale partnership.” Deze lovende ...
Lees meer...
servoregelaar

Servoregelaar heeft een steeds belangrijkere rol in een servosysteem

Servoregelaar heeft een steeds belangrijkere rol in een servosysteem Welke rol heeft de servoregelaar in een servosysteem? De servoregelaar zorgt ...
Lees meer...
SMH servomotor

Wat is een servomotor? De belangrijkste eigenschappen en soorten

Wat is een servomotor? De belangrijkste eigenschappen en soorten Wat is de beste servomotor voor mijn applicatie? Dit is een ...
Lees meer...

Contact

Wil je met ons in contact komen?