Maak kennis met onze nieuwe partner

Wij hebben ons productenpakket inclusief dienstverlening uitgebreid met de vertegenwoordiging van Berghof Automation and Control Solutions. In samenwerking met alle motion control en tractie producten van VARIODRIVE Aandrijf- en Besturingstechniek B.V. bieden de automatiseringsproducten van Berghof Automation and Control Solutions een uitstekend pakket voor alle industriële automatisering vraagstukken. De PLC Systemen bestaan uit compacte en modulaire PLC besturingen inclusief HMI schermen met of zonder geïntegreerde PLC besturing, I/O modules en Safety PLC’s.

De nieuwste ontwikkeling bestaat uit een industriële Raspberry PI besturing. De PLC Systemen worden geprogrammeerd in CODESYS V3.5 PLC en zijn voorzien van web-visualisatie. Er zijn geen licentiekosten verbonden aan de  benodigde ontwikkel software. Alle gangbare bussystemen worden ondersteund, waardoor ook koppelingen mogelijk zijn met een bovenliggend SIEMENS, Allen-Bradley of anderen PLC systeem.  Met het door Berghof toegepaste IXON platform is remote service verlenen aan een machine op afstand eenvoudig.

Het Berghof systeem stelt ons nog verder in staat om een passende oplossing te bieden voor de totale de besturing- en aandrijftechniek van uw machine. In combinatie met bijvoorbeeld onze ACS motion control systemen, PARKER servodrives/motoren, JVL stappenmotoren (met geïntegreerde elektronica) en onze tandriem/spindel actuatoren kunnen we met Berghof elke uitdaging aan.

Berghof Automation Products

Meer nieuws

ACS New products

De nieuwe SPiiPlus MMI Application Studio

Behaal de hoogste prestaties van uw bewegingssysteem met onze nieuwste motion control technologieën ECMsa: als een enkel-assige toepassing hoge precisie ...
Lees meer...
VARIODRIVE 25 JAAR

25-jarig bestaan

VARIODRIVE bestaat dit jaar alweer 25 jaar! VARIODRIVE is opgericht op 1 april 1996 door Dirk en Marjoleine Goudswaard. Vanuit ...
Lees meer...
Afscheid Dirk Goudswaard

Nieuwe directeur

Wisseling van de wacht   VARIODRIVE heeft in 2020 afscheid genomen van de oprichter van de onderneming, Dirk Goudswaard. Dirk heeft het bedrijf in 1996 opgericht ...
Lees meer...

Contact

Vragen naar aanleiding van een nieuwsartikel? 

Heb je vragen naar aanleiding van ons nieuws?