Maak kennis met onze nieuwe partner

Wij hebben ons productenpakket inclusief dienstverlening uitgebreid met de vertegenwoordiging van Berghof Automation and Control Solutions. In samenwerking met alle motion control en tractie producten van VARIODRIVE Aandrijf- en Besturingstechniek B.V. bieden de automatiseringsproducten van Berghof Automation and Control Solutions een uitstekend pakket voor alle industriële automatisering vraagstukken. De PLC Systemen bestaan uit compacte en modulaire PLC besturingen inclusief HMI schermen met of zonder geïntegreerde PLC besturing, I/O modules en Safety PLC’s.

De nieuwste ontwikkeling bestaat uit een industriële Raspberry PI besturing. De PLC Systemen worden geprogrammeerd in CODESYS V3.5 PLC en zijn voorzien van web-visualisatie. Er zijn geen licentiekosten verbonden aan de  benodigde ontwikkel software. Alle gangbare bussystemen worden ondersteund, waardoor ook koppelingen mogelijk zijn met een bovenliggend SIEMENS, Allen-Bradley of anderen PLC systeem.  Met het door Berghof toegepaste IXON platform is remote service verlenen aan een machine op afstand eenvoudig.

Het Berghof systeem stelt ons nog verder in staat om een passende oplossing te bieden voor de totale de besturing- en aandrijftechniek van uw machine. In combinatie met bijvoorbeeld onze ACS motion control systemen, PARKER servodrives/motoren, JVL stappenmotoren (met geïntegreerde elektronica) en onze tandriem/spindel actuatoren kunnen we met Berghof elke uitdaging aan.

Meer nieuws

Productieautomatisering Van Vuuren onderdeel van ambitieus groeiplan

Productieautomatisering Van Vuuren onderdeel van ambitieus groeiplan Een sterke commerciële groei realiseren en tegelijkertijd een vernieuwend automatiseringsproject laten slagen? Erwin ...
Lees meer...
Codesys

CODESYS Softmotion CNC+Robotics: eenvoudig bouwen aan complexe motion control toepassingen

CODESYS Softmotion CNC+Robotics: eenvoudig bouwen aan complexe motion control toepassingen Met CODESYS Softmotion CNC+Robotics kan een machinebouwer een breder bereik ...
Lees meer...

Waarom CODESYS: de voordelen voor machinebouwers

Waarom CODESYS: de voordelen voor machinebouwers Waarom zou elke machinebouwer over moeten stappen op het CODESYS programmeer platform? Dit open ...
Lees meer...

Productontwikkeling: 5 fases naar een motion control oplossing

Productontwikkeling: 5 fases naar een motion control oplossing Hoe treft u de optimale balans tussen de technische en commerciële factoren ...
Lees meer...

Contact

Wil je met ons in contact komen?