Maak kennis met onze nieuwe partner

Wij hebben ons productenpakket inclusief dienstverlening uitgebreid met de vertegenwoordiging van Berghof Automation and Control Solutions. In samenwerking met alle motion control en tractie producten van VARIODRIVE Aandrijf- en Besturingstechniek B.V. bieden de automatiseringsproducten van Berghof Automation and Control Solutions een uitstekend pakket voor alle industriële automatisering vraagstukken. De PLC Systemen bestaan uit compacte en modulaire PLC besturingen inclusief HMI schermen met of zonder geïntegreerde PLC besturing, I/O modules en Safety PLC’s.

De nieuwste ontwikkeling bestaat uit een industriële Raspberry PI besturing. De PLC Systemen worden geprogrammeerd in CODESYS V3.5 PLC en zijn voorzien van web-visualisatie. Er zijn geen licentiekosten verbonden aan de  benodigde ontwikkel software. Alle gangbare bussystemen worden ondersteund, waardoor ook koppelingen mogelijk zijn met een bovenliggend SIEMENS, Allen-Bradley of anderen PLC systeem.  Met het door Berghof toegepaste IXON platform is remote service verlenen aan een machine op afstand eenvoudig.

Het Berghof systeem stelt ons nog verder in staat om een passende oplossing te bieden voor de totale de besturing- en aandrijftechniek van uw machine. In combinatie met bijvoorbeeld onze ACS motion control systemen, PARKER servodrives/motoren, JVL stappenmotoren (met geïntegreerde elektronica) en onze tandriem/spindel actuatoren kunnen we met Berghof elke uitdaging aan.

De PLC Systemen

Meer nieuws

Doorvoersnelheid en flexibiliteit centraal in samenwerking met Sempro

Doorvoersnelheid en flexibiliteit centraal in samenwerking met Sempro Software gebruiken om de flexibiliteit én doorvoersnelheid van een machine te verhogen? ...
Lees meer...

Vacature: Oplossingsgerichte Applicatie Engineer E-mobility gezocht!

Vacature: Oplossingsgerichte Applicatie Engineer E-mobility gezocht! Wie is VARIODRIVE VARIODRIVE levert al 26 jaar complete oplossingen voor Motion Control, Industriële ...
Lees meer...

Amers borstelloze motoren stimuleren innovatie in motion control

Amers borstelloze motoren stimuleren innovatie in motion control Wat is de toegevoegde waarde van een motion control oplossing op maat? ...
Lees meer...
Servosysteem modern

Geschiedenis en ontwikkeling van elektromechanische servosystemen

Geschiedenis en ontwikkeling van elektromechanische servosystemen Een modern elektromechanisch servosysteem is voor de engineer van 100 jaar geleden waarschijnlijk magie. ...
Lees meer...

Contact

Wil je met ons in contact komen?