Rotatie tafel type SK

Rotary stage actuatoren

De rotatie tafel type SK is een mechanische rotatie tafel die aangedreven wordt door een wormwiel mechanisme. De IKO cross roller lagers worden gebruikt in de bewegende delen voor het realiseren van een hoog nauwkeurige rotatie bewegingen, hoge stijfheid en een lage profiel hoogte.

Onderhoudswerkzaamheden zoals nasmeren met vet voor de rotatie lagers en lineaire geleiding kunnen aanzienlijk worden verminderd door het toepassen van het smeeronderdeel “C-Lube” geïmpregneerd met smeermiddel.

De rotatie tafel kan worden uitgerust met verschillende type motoren en een limit switch.

Max. rotatie hoek Θ
360 graden
Max load
50 N
Herhalingsnauwkeurigheid
±7,2 sec
Max. rotatie snelheid tafel
5 omw/min
Max. rotatie snelheid wormas
600 omw/min
Positioneer nauwkeurigheid
21,6 sec
Lost motion
32,4 sec
Backlash
32,4 sec
Materiaal
Staal en Aluminium
Opties
Limit en homing sensoren

Datasheets
  • Datasheet SK
Downloads
  • All
  • Datasheets
  • Datasheets
Heeft u de juiste informatie niet kunnen vinden?
Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen bij VARIODRIVE door uw opdracht te sturen naar orders@variodrive.nl Dan wordt uw opdracht direct verwerkt door onze binnendienst medewerkers.  

Door te kiezen voor een totaaloplossing van VARIODRIVE hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de integratie van verschillende aandrijfcomponenten in de aandrijfketen van een machine. Wij staan achter onze totaaloplossing en kunnen hiervoor de werking garanderen. 

Door de verregaande kennis die wij hebben van onze producten en product integratie in de applicaties kunnen wij systeemgarantie afgeven. Wij garanderen op dat moment dat de applicatie functioneert met inzet van onze oplossing op het gebied van motion control en tractie toepassingen.  

Onder de meeste producten op onze website kunt u de 3D bestanden downloaden. Staat de gewenste 3D file er niet bij? Neem dan contact op met sales@variodrive.nl en wij sturen u de 3D file zo spoedig mogelijk toe. 

U kunt bij de meeste producten op onze website de benodigde configuratie software downloaden. Voor enkele producten is dit niet mogelijk, neem hiervoor contact op met sales@variodrive.nl dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Heeft u alles kunnen vinden?