Nieuwe directeur

Wisseling van de wacht  

VARIODRIVE heeft in 2020 afscheid genomen van de oprichter van de onderneming, Dirk Goudswaard. Dirk heeft het bedrijf in 1996 opgericht en was sinds die tijd directeur van VARIODRIVE. Met zijn tomeloze inzet en enthousiasme heeft hij VARIODRIVE in de bijna 25 jaar opgebouwd tot de onderneming die het nu is.  

Afscheid

Op 18 december heeft Dirk een waardig afscheid gekregen van zijn collega’s. De organisatie hiervan kreeg een extra uitdaging door de corona tijd. Desondanks is het afscheid geslaagd, naar Dirk zijn woorden was het een afscheid dat hij zich nog lang zal herinneren. VARIODRIVE wil via deze weg Dirk nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet en de herinneringen die hij bij VARIODRIVE zal achterlaten.  

Adviserende rol  

Natuurlijk zal het voor Dirk haast onmogelijk zijn om ‘zijn’ onderneming compleet de rug toe te keren, dus zal hij altijd een adviserende rol innemen bij VARIODRIVE. Dirk zal hopelijk gaan genieten van al de vrije tijd die hij zal hebben en deze besteden aan zijn schapen of een van zijn hobbyprojecten. Indien hij VARIODRIVE erg mist is hij ten alle tijden welkom; op de vrijdagmiddagborrel zal er een extra biertje klaarstaan.  

De toekomst 

Maar hoe nu verder? André de Lijser volgt Dirk op als directeur. Hij heeft al even kunnen wennen, want sinds 1 juli 2020 was hij al op kantoor te vinden. Eerder bekleedde hij een leidinggevende functie bij IHC. Ook was hij eerder 13 jaar werkzaam bij VARIODRIVE als Technisch Manager. Dirk heeft het bedrijf een goede fundering gegeven, nu is het aan VARIODRIVE, met André aan het roer, de taak om de onderneming verder uit te bouwen. VARIODRIVE zal de komende jaren verder doorgroeien als dé vertrouwde partner in de motion technology! 

Afscheid Dirk Goudswaard

Download ons whitepaper: Intelligente Compacte Machinebesturing

In dit uitgebreide whitepaper gaan we dieper in op zowel het mechanische als besturings aspect van dit discipline. We delen uiteenlopende voorbeelden en concrete klantverhalen waardoor je een goed beeld krijgt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Motion Control.

Leadgen
mockup-whitepaper

Meer nieuws

Productieautomatisering Van Vuuren onderdeel van ambitieus groeiplan

Productieautomatisering Van Vuuren onderdeel van ambitieus groeiplan Een sterke commerciële groei realiseren en tegelijkertijd een vernieuwend automatiseringsproject laten slagen? Erwin ...
Lees meer...
Codesys

CODESYS Softmotion CNC+Robotics: eenvoudig bouwen aan complexe motion control toepassingen

CODESYS Softmotion CNC+Robotics: eenvoudig bouwen aan complexe motion control toepassingen Met CODESYS Softmotion CNC+Robotics kan een machinebouwer een breder bereik ...
Lees meer...

Waarom CODESYS: de voordelen voor machinebouwers

Waarom CODESYS: de voordelen voor machinebouwers Waarom zou elke machinebouwer over moeten stappen op het CODESYS programmeer platform? Dit open ...
Lees meer...

Productontwikkeling: 5 fases naar een motion control oplossing

Productontwikkeling: 5 fases naar een motion control oplossing Hoe treft u de optimale balans tussen de technische en commerciële factoren ...
Lees meer...

Contact

Wil je met ons in contact komen?